ItalianSpanishFrenchEnglishRomanian

Acte necesare viza de lunga sedere in Romania

 

Pentru obtinerea vizei de lunga sedere ai nevoie de:

- Copia Autorizatiei de munca despre care am facut vorbire mai sus

- Dovada mijloacelor de intretinere la nivelul salariului minim brut

- Cazier Judiciar

- Asigurare medical ape perioada valabilitatii vizei

 

Poti solicita viza de lunga sedere pentru angajare in termen de 60 de zile de la eliberarea autorizatiei de munca.

Viza de lunga sedere se acorda pentru 90 de zile iar taxa de viza este 120 euro.