ItalianSpanishFrenchEnglishRomanian

Avocat litigii sportive

 

Daca vrem ca totul sa ramana neschimbat in mintea noastra trebuie neaparat sa ne schimbam noi. Aceasta deoarece lumea inconjuratoare se schimba oricum.
Am inceput ca avocati specializati in litigii. Ne place sportul, suntem microbisti, urmarim etapele in fiecare saptamana si ne place sa comentam noutatile din sport.

 

Intr-o zi ne-am gandit daca nu cumva ar fi mai bine sa ne canalizam energia in litigii sportive decat sa comentam de pe margine.
Asa am hotarat sa infiintam un department de DREPT SPORTIV si sa devenim avocati specializati in litigii sportive.
Stiam ce inseamna un litigiu si cat efort trebuie sa depui pentru a castiga.Aceasta schimbare a fost entuziasmanta si distractiva. Ne doream primul litigiu sportiv ca sa putem vorbi despre noi ca despre avocati de litigii sportive.
A venit si primul client care ne-a acordat increderea sa il reprezentam intr-un litigiu sportiv. Concluzia a fost una singura: in teorie nu exista diferenta intre teorie si practica, dar in practica…DA

 

Este deja un cliseu afirmatia ca sportul a devenit afacere. Sumele enorme investite fac ca fiecare parte sa priveasca aplicarea legii in domeniul sportului in functie de interesele sale.
De aceea aplicarea legii in sport ridica in momentul de fata serioase probleme de interpretare atat pentru avocati cat si pentru judecatori sau conducatori de cluburi si se impune necesitatea aparitiei de avocati specializati in litigii sportive.

 

Asadar daca esti jucator de fotbal sau club de fotbal si vrei sa fii reprezentat intr-un litigiu in fata Comisiei de Disciplina de pe langa Liga Profesionista de Fotbal ai ajuns pe pagina care trebuie.
De asemenea daca esti sportiv sau club sportiv si doresti sa fii reprezentat in fata instantelor sportive suntem gata sa te sprijinim pentru ca suntem: ”Dedicati Profesionalismului!”.