ItalianSpanishFrenchEnglishRomanian

Avocat specializat in achizitii publice

 

Incearca sa fii amabil azi. S-ar putea ca maine sa fie prea tarziu si sa regreti.
Asa am gandit cand am acceptat sa aparam un inculpat acuzat, in mod neintemeiat, ca in calitate de membru al comisiei de evaluare privind atribuirea unui contract de achizitie publica a intocmit si semnat procesul verbal si raportul procedurii de atribuire in care se faceau mentiuni fictive.

 

Nu eram avocati specializati in achizitii publice si nici nu ne-am propus vreodata sa devenim avocati specializati in achizitii publice dar trebuia sa ne aparam clientul si obtinem o solutie buna.
Daca viata ar fi planificata cu siguranta nimeni nu si-ar planifica moartea…
Asa se face ca desi nu ne planificasem sa ne castigam un loc pe piata achizitiilor publice, azi trebuie sa multumim clientului pentru increderea acordata si pentru ca ne-a ajutat sa devenim avocati specializati in achizitii publice.

 

Sediul materiei privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de servicii este reprezentat de OUG 34/2006 recent modificata prin legea 279/2011.
Daca ai participat la o licitatie publica, esti nemultumit de rezultatul acesteia si vrei sa contesti procedura de atribuie atunci ai cu siguranta nevoie de un avocat specializat in achizitii publice.

 

Recenta modificare adusa OUG 34/2006, obliga CNSC  sa solutioneze contestatiile cu care este investit fara sa tina cont de dosarele privind aceeasi procedura aflate pe rolul instantelor de judecata.
Deci un avocat specializat in achizitii publice te poate reprezenta cu succes in fata CNSC cat si in fata instantei de judecata si poti reintra in cursa pentru atribuirea contractului pe care il doreai.
Daca ai nevoie de un avocat specializat in achizitii publice suntem o solutie pentru ca suntem „Dedicati profesionalismului!”.