ItalianSpanishFrenchEnglishRomanian

Pot sa obtin permisul de munca/rezidenta singur sau trebuie sa apelez la un avocat?

 

Raspunsul la intrebare este evident: da, poti obtine permisul de munca sau rezidenta singur fara a apela la avocat specializat in obtinerea rezidentei sau a permisului de munca.

 

Din experienta mea proprie si din observarea altor oameni care au incercat sa le obtina fara a apela la un avocat, pot afirm ca: Succesul depinde mai degraba de barca in care te urci decat de eficienta la vaslit.

Inteligenta, efortul tau considerabil si dorinta ta te vor ajuta si te vor indruma sa ajungi la rezultatul dorit. Insa, va trebui aloci mult timp si la fel de multa energie pe care le poti utiliza in folosul tau si al castigurilor tale.

 

Foarte probabil nu stii unde va fi sediul institutiilor la care trebuie sa mergi, poate vei fi intors pentru ca iti lipseste un inscris din dosar si multe altele si vei constata singur ca daca esti intr-o barca avariata, energia alocata schimbarii barcii este foarte probabil mai productive decat energia alocata astuparii gaurilor.

 

Deci daca acum nu esti interesat de avocat rezidenta sau avocat permis de munca arhiveaza oferta noastra in sertarele memoriei tale sau ale computerului tau.

Nu ne vom pierde niciodata entuziasmul si vom fi gata sa te ajutam!

 

Cum te poate ajuta avocatul sa obtii rezidenta sau permis de munca in Romania

E simplu:Predai documentele care ti se solicita, apoi dupa fiecare etapa vei fi sunat si in final vei ne vei primi documentele.

 

De ce sa ne suni? Pentru ca depasirea obstacolelor face parte din activitatea noastra zilnica si nu vom inceta niciodata sa luptam pentru drepturile tale.

Asigurarea ca vom putea trece peste toate obstacolele este gratuita.Ea se numeste: Nu renunta niciodata! (citat din Donald Trump)