ItalianSpanishFrenchEnglishRomanian

Preturi cetatenie romana, preturi permise de munca

CABINET AVOCAT DRAGOMIR GABRIELva ofera urmatoarele servicii:1. Obtinere cetatenie romana. Intocmirea si depunerea dosarelor in vederea dobandirii cetateniei romane de catre cetatenii straini cu domiciliul in Romania care indeplinesc conditiile prevazute la art.8 din Legea 21/1991 a cetateniei romane cu modificarile si completarile ulterioare, urmarirea dosarelor respective pana la solutionarea definitiva (publicarea in Monitorul Oficial si depunerea juramantului) = 1000 euro.

 

2. Interviu pentru obtinere cetatenie. Pregatirea pentru sustinerea interviului in vederea dobandirii cetateniei romane = 100 Ron/sedinta.

 

3. Obtinere pasaport romanesc pentru cetateni romani cu domiciliul in strainatate. Pregatirea si depunerea dosarelor in vederea obtinerii pasaportului pentru cetateni romani cu domiciliul in strainatate sau a pasaportului cu domiciliul in Romania - 100 euro

 

4. Cazier judiciar din Romania pentru cetatenii straini. Obtinerea cazierului judiciar din Romania - 50 euro.

 

5. Redobandire cetatenie romana de catre fostii cetateni romani care din diferite motive au pierdut aceasta calitate - 300 euro.

 

6. Renuntarea la cetatenia romana. Intocmirea si depunerea dosarelor in vederea renuntarii la cetatenia romana - 300 euro.

 

7. Transcrierea certificatelor de nastere si de casatorie emise de autoritatile altor state, efectuarea mentiunilor de schimbare a numelui in actele de stare civila, ridicarea si apostilarea certificatelor de nastere si de casatorie ale fostilor cetateni romani - intre 150 - 250 euro pentru fiecare operatiune, in functie de localitatea unde se solutioneaza si de dificultatea operatiunii.

 

8. Stabilirea domiciliului in Romania. Intocmirea si depunerea dosarelor pentru cetatenii straini care indeplinesc conditiile necesare stabilirii domiciliului in Romania -1000 euro.

 

9. Permise de munca. Intocmirea dosarelor in vederea obtinerii autorizatiilor de munca si a permiselor de sedere in Romania - 1500 euro (cu toate cheltuielile si taxele aferente).

 

10. Prelungirea dreptului de sedere in Romania - 200 euro.

 

11. Repatriere. Solutionarea cererilor de repatriere - 300 euro.

 

12. Vize turistice, vizita. Dosare invitatii in scop de vizita, turistic, etc. -300 euro. Admisia in Romania- 400 euro.

 

Pentru oferta completa de servicii accesati si alte sectiuni ale site-ului nostru infiintare firma.com iar pentru a solicita o oferta de pret va rugam sa ne contactati.